Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отлична цена. Тръбата същата ли е, защото на мене ми се налижи да правя преходник.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• На полтроу не ми хареса и не го взех,днес си чакам на Аспо и ще пиша как е.

Comment

• Тия дни си прегледах спирачките, че нещо си нямах работа и се оказа, че супорта на предно ляво колело се е..... Петурата, на която се надява долното гумено уплътнение се е скапала, маншончето не държи, водачът е клеясъл и те ти булка спасов ден.
        Трябва ми читав супорт. Имам апарати от вентилирани дискове, но там е съвсем различна работа.
        Ако някой има да свирка.
        Трлефонът ми е същия.
        Благодаря!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Тия дни си прегледах спирачките, че нещо си нямах работа и се оказа, че супорта на предно ляво колело се е..... Петурата, на която се надява долното гумено уплътнение се е скапала, маншончето не държи, водачът е клеясъл и те ти булка спасов ден.
          Трябва ми читав супорт. Имам апарати от вентилирани дискове, но там е съвсем различна работа.
          Ако някой има да свирка.
          Трлефонът ми е същия.
          Благодаря!
          Ма ти упорито държиш да имаш най-скапаните спирачки възможни. Тия с плаващите водачи просто за нищо не стават. Това е знак свише, че е време да минеш на по-големи и по-ефективни спирачки.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Дисковете са нови и намам оплаквания от тях. Иначе ще се наложи да слагам тия от 4х4. Там обаче дисковете не са съвсем наред.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Дисковете са нови и намам оплаквания от тях. Иначе ще се наложи да слагам тия от 4х4. Там обаче дисковете не са съвсем наред.
              При диск с диаметър 240 мм всичко е пълен ташак. Например от 10 години не се произвежда автомобил с такива дискове, който да излиза от завода. Последната кола с 240 мм диск , за която се сещам е Фиат Пунто 2, но това има за задача да спре купе с тегло под това на 33-ката и е само при мора с 60 к.с. мощност.

Та всеки да си направи извода дали това нещо става въобще за спирачна система при нашите коли.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                При диск с диаметър 240 мм всичко е пълен ташак. Например от 10 години не се произвежда автомобил с такива дискове, който да излиза от завода. Последната кола с 240 мм диск , за която се сещам е Фиат Пунто 2, но това има за задача да спре купе с тегло под това на 33-ката и е само при мора с 60 к.с. мощност.

Та всеки да си направи извода дали това нещо става въобще за спирачна система при нашите коли.
                Ревизирах апаратите и сложих нови вентилирани дискове и нямам оплакване от спирачките.
                Друг обаче ми е дерта. Май задните амортесьори са си заминали. Някой ако има излишни да свирка.

Comment

• Аз имам 2 ... ма тряба ги намеря ... звънни по някое време през деня да ме подсетиш да ти ги изпратя.
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Някой може ли да даде акъл от къде да намеря маншони за цилиндърчетата на спирачните апарати?
                    alfa romeo sprint 1984

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                      Някой може ли да даде акъл от къде да намеря маншони за цилиндърчетата на спирачните апарати?
                      Питай тук http://www.dbk-dimitrov.com/авточаст...система

Comment

• Днес звъннах, казаха че утре ще дойдат, ще видим какво ще стане.
                        Благодарско.

Между другото разкарах сервото и сложих по-голяма помпа. В края на месеца като я запаля ще пиша отзиви, за момента положението е следното:
                        Attached Files
                        alfa romeo sprint 1984

Comment

• Чак пък и да дойдат,тези пичове ще да са фенове та дрънкат,да знайш.Приготви им две оки от мавруда!

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                            Днес звъннах, казаха че утре ще дойдат, ще видим какво ще стане.
                            Благодарско.

Между другото разкарах сервото и сложих по-голяма помпа. В края на месеца като я запаля ще пиша отзиви, за момента положението е следното:
                            Е педалът ще стане камък, все едно Жигула караш, ако не и по-зле. При такава схема е редно да сложиш по-малка помпа, не по-голяма. По-голяма слагаш, ако сложиш и по-големи апарати с по-големи работни цилиндри.

Comment

Е педалът ще стане камък, все едно Жигула караш, ако не и по-зле. При такава схема е редно да сложиш по-малка помпа, не по-голяма. По-голяма слагаш, ако сложиш и по-големи апарати с по-големи работни цилиндри.
                              По-голямата помпа я сложих заради по-големия дебит. Ако работите са много зле винаги мога да променя стойката за по-малка, но първо ми се иска да я пробвам на Калояново как ще се държи с тази и след това да мисля дали ще се преправя нещо.
                              Между другото на 01.04.2018 ще има състезание само за стари коли там и някой ако иска да отсрами сектата ще е интересно, че миналата година бях само аз с италианска кола, която се счупи на втората обиколка и резилът беше голям...
                              alfa romeo sprint 1984

Comment

Нема как да го о..ера Боби. Просто е прав.

Comment

Working...
                                X